Piscina

Wet Republic

Piscina

Piscina

Wet Republic

Pentru a-ti oferi o experienta unica, de inalta calitate, am dotat piscina cu un sistem automat performant, de tratare a apei, astfel conceput, incat intreg volumul sa poata fi recirculat odata la 4 ore!
Apa circula in bazin prin revarsare perimetrala – tip „overflow”, oferind atat un efect estetic deosebit, cat si posibilitatea unei curatari uniforme, in permanenta.
Extragem apa pura, din natura, o dedurizam si o incalzim la parametri optimi, o trecem prin filtre pe baza de nisip si o tratam printr-un procedeu de clorinare naturala salina (sistem generator natural de clor, extras din sare, 100% ecologic).
Clorinarea salina este un sistem 100% ecologic, ce actioneaza ca un antiseptic natural, eliminând formarea bacteriilor si a algelor, prevenind intoxicatiile, iritatiile pielii si ale ochilor. Continutul de sare din apa piscinei este intre 3 si 6 grame la litru. Este o salinitate redusa, mult mai mica decat a apei de mare si asemanatoare cu cea a lacrimilor. Apa piscinei este placuta, perfect limpede, nu are gustul si mirosul specifc clorului iar pe piele nu raman pete de sare la iesirea din apa. Te ajuta sa te bronzezi mai repede, datorita continutului de iod din sare!
Am ales sa lucram cu cel mai bun constructor de piscine – Laghetto – companie italiana de renume international, lider in domeniu, in al carei portofoliu de lucrari se numara si piscina clubului Stejarii – Tiriac Holding, din Bucuresti, piscina Ramada Plazza-Bucuresti, centrul wellness Grand Hotel Rex, Mamaia, etc.

 

 

 

 

 

 

piscina-day-1   piscina-night-1

 

 

 

 

 

 

piscina-day-2   piscina-night-2

 

Servicii Wellness

Wet Republic

Servicii wellness

Servicii Wellness

Wet Republic

Sauna finlandeza (sauna uscata), masajul terapeutic sau de relaxare,  sunt serviciile care completeaza experienta Wet Republic. Practicate separat sau impreuna, aceste terapii contribuie la relaxarea fizica si mentala, inducerea unei stari de bine a organismului, imbunatatirea calitatii vietii. Printre beneficiile stiintific recunosute ale acestor terapii se numara: reducerea stresului, eliminarea toxinelor din organism,  intarirea sistemului imunitar, stimularea metabolismului, curatarea si tonifierea pielii, relaxarea musculara.

 

 

Wet Republic

Tarife & program